Wie zit er nu achter 

de Smart Living Society? 


Maak kennis met onze bestuursleden.

Edwin Aartman
Penningmeester

Netatmo - Le Grand
Inmiddels ben ik ruim 6 jaar werkzaam in de Smart Home industrie waarbij ik in verschillende regio’s verantwoordelijk ben om met mijn team de Legrand groep en Netatmo Smart Home producten voor te stellen. In deze 6 jaar is er veel gebeurd in de Smart Home markt, van Early Adaptor merken naar inmiddels jong volwassen bedrijven met hele nieuwe verdienmodellen. Wij zijn als Netatmo ruim 5 jaar geleden aangesloten bij SLS om vooral met andere merken en marktpartijen te werken aan meer kennis en informatiedeling op het gebied van Smart Home producten.

LinkedIn


Rob Wierenga
Voorzitter

Qc-Centre - Business Development Manager
Als voorzitter van de Smart Living Society ben ik gepassioneerd door de integratie van technologie en slimme toepassingen in ons dagelijks leven. Mijn voorliefde voor innovatieve oplossingen en geavanceerde technieken heeft me altijd gedreven om de grenzen van wat mogelijk is te verkennen. Mijn doel is niet alleen om te profiteren van technologische vooruitgang, maar ook om anderen te inspireren en te verenigen in deze opwindende reis naar een slimmer en efficiënter leven. Samen streven we naar een toekomst waarin technologie bijdraagt aan het welzijn van de samenleving en waarin we gezamenlijk de voordelen van slimme toepassingen omarmen.

LinkedIn

Tessa Holzenbosch
Bestuurslid

ScanmarQED
Medeoprichter van de Smart Living Society.
Met mijn achtergrond in marktonderzoek heb ik in 2014 bij GfK de Smart Home Monitor opgezet om trends in de markt te volgen en inzichten te delen met geïnteresseerden. Gedreven door mijn passie voor gadgets en smart home technologie, streeft ik ernaar een stevig netwerk te bouwen. Hiermee wil ze mensen gemakkelijker met elkaar in contact brengen en samenwerking stimuleren.

LinkedIn

Marijn Nederlof
Bestuurslid

Viertron BV - Directeur eigenaar
Internet en techniek hebben altijd mijn aandacht.  Het leven makkelijker en comfortabel maken met (technische) oplossingen is mijn passie. Ook binnen het bestuur van Smart Living Society is dit mijn drijfveer.

LinkedIn


Marcel Visser
Bestuurdlid

tado° GmbH - Country Director Benelux Consumentenelektronica, en met name smarthomeproducten, lopen als een rode draad door mijn leven. Het mooie van de Smart Living Society is dat ik hierbij de mogelijkheid heb om mensen niet alleen te informeren over de technologieën en producten, maar ook om ze te enthousiasmeren.

LinkedIn

Consumentenelektronica, en met name smarthomeproducten, lopen als een rode draad door mijn leven. Het mooie van de Smart Living Society is dat ik hierbij de mogelijkheid heb om mensen niet alleen te informeren over de technologieën en producten, maar ook om ze te enthousiasmeren. 

Rene Panman

​Bestuurslid

KlikAanKlikUit
Ik heb een rijke ervaring opgebouwd in de Smart Home industrie, met een loopbaan bij vooraanstaande bedrijven zoals Toshiba en Samsung, en werk nu al 17 jaar voor KlikAanKlikUit. Mijn diepe passie voor smart technologieën en mijn inzet om deze technologieën toegankelijk te maken voor iedereen, hebben mij gedreven om bestuurslid te worden bij de Smart Living Society. Ik geloof sterk in de missie van de organisatie om smarthome-technologie binnen ieders bereik te brengen.

LinkedIn

Bianca Konings
Marketing & reclame

Design Domein -  Eigenaar
Ik zet mij in voor de Smart Living Society door vorm te geven aan zowel de online als offline uitingen. Ik beheer de communicatie op social media, verzorg de mailings en ben betrokken bij het organiseren van events.

LinkedInOnze gewaarde leden